ODRŽANO ODGOĐENO 15. SAVJETOVANJE TAJNIKA, RAČUNOVOĐA I RAVNATELJA ŠKOLSKIH I PREDŠKOLSKIH USTANOVA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sibenik form

Poslovni edukator za savjetovanje d.o.o. uz podršku Udruge tajnika i računovođa u školstvu organizirao je od 25. lipnja do 27. lipnja 2020. u hotelima Amadria Park, Šibenik odgođeno  15. savjetovanje tajnika, računovođa i ravnatelja školskih i predškolskih ustanova koje je trebalo biti održano u Dubrovniku od 12. do 14. ožujka 2020. godine ali je odgođeno zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanim koronavirusom.

Savjetovanje je organizirano po svim epidemiološkim mjerama i uputama HZJZ – a, pa čak i više od toga, jer smo zbog specifičnosti ovakvih okupljanja morali donositi i vlastite inovativne procedure kako bi predavanja i druženja bila sigurna te bi slobodno mogli reći da smo jedni od pionira održavanja većih, višednevnih, stručnih skupova u „doba korone“.

Predavanja su organizirana kroz tri dana, ujutro i popodne, a sudionici istih mogli su se informirati o svim aktualnostima iz područja računovodstva, radnih odnosa, materijalnih prava zaposlenika u školskim ustanovama i primjeni novih propisa u 2020. godini.

Dokazali smo da se dobrom organizacijom, inovativnim pristupima i, usudila bih se reći, pomalo hrabrosti i u ovim izvanrednim okolnostima može uspješno organizirati stručno usavršavanje i obrazovanje tajnika i računovođa.

Vama, kolegama i kolegicama, predavačima i gostima veliko hvala na danom povjerenju s nadom da će se naša buduća savjetovanja organizirati u normalnijim uvjetima onako kako smo to navikli.

Budimo odgovorni i do skorog viđenja!

Ivana Ban


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER