REFORMA SUSTAVA PLAĆA U JAVNIM SLUŽBAMA TE NOVINE U OBRAČUNU I ISPLATI PLAĆA, NAKNADA PLAĆA I OSTALIH MATERIJALNIH PRAVA U 2024. GODINI

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

seminar zagreb 122023

Cijena seminara po osobi iznosi 85,00 € (uključuje PDV, prezentacije, troškove predavača, kava u stanci i radni materijal). Pretplatnici biltena “Vijesti iz struke” imaju pravo na 10% popusta na cijenu seminara. Članovi kluba Edukator+ imaju dodatnih 5% popusta na cijenu seminara. Član kluba Edukator+ postaje se ako je ustanova u prethodnoj godini ostvarila više od 159,27 €/1.200,00 kn prometa u Poslovnom edukatoru d.o.o.
Nakon prijave na seminar na Vašu mail adresu koju ste naveli u prijavi stići će vam ponuda koju je potrebno ovjerenu i potpisanu vratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 12. prosinca 2023. godine. Ovjerena i potpisana ponuda predstavlja vašu konačnu prijavu. Ukoliko do navedenog datuma ne vratite potpisanu i ovjerenu ponudu smatrat će se da ste odustali od sudjelovanja na seminaru.
Sudjelovanje možete otkazati najkasnije dva dana prije početka seminara isključivo na mail Poslovnog edukatora d.o.o.: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u protivnom će vam se naplatiti puni iznos naknade za sudjelovanje.
Naknada za seminar uplaćuje se na račun Poslovnog edukatora d.o.o. IBAN HR3824070001100635768 po primitku računa.
Fiksni tečaj konverzije za sve izražene cijene u ovom tekstu je 1€ = 7,53450 kn.
Dodatne informacije na 021/553-333.

PROGRAM SEMINARA

Prijava na REFORMA SUSTAVA PLAĆA U JAVNIM SLUŽBAMA TE NOVINE U OBRAČUNU I ISPLATI PLAĆA, NAKNADA PLAĆA I OSTALIH MATERIJALNIH PRAVA U 2024. GODINI
Molimo unesite naziv Vaše ustanove.

Molimo unesite Vaše radno mjesto

Molimo unesite adresu, poštanski broj i mjesto ustanove

Molimo unesite broj vašeg fax-a.

Molimo unesite Vašu e-mail adresu.

Molimo unesite OIB Vaše ustanove

Molimo unesite Vaše ime i prezime

Molimo unesite Vaš telefonski broj.

Molimo unesite broj Vašeg mobitela.

Invalid Input


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER