Izjava o zaštiti privatnosti

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Opće informacije

Ova Izjava o zaštiti privatnosti (dalje: Izjava) opisuje koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.
Poslovni edukator d.o.o. obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.poslovni-edukator.hr u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).
Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu.
Popunjavanjem on-line i/ili tiskanih narudžbenica za bilten „Vijesti iz struke“, priručnike i druge knjige u izdanju Poslovnog edukatora d.o.o., popunjavanjem on-line ili tiskanih prijavnica za seminare i druge stručne skupove, prijavama na newsletter listu Poslovnog edukatora d.o.o. i popunjavanjem anketnih listića, a i na druge načine, povjeravate nam vaše osobne podatke, kao što su: ime, prezime, adresa, adresa elektroničke pošte, broj telefona, financijski podaci (potrebni za plaćanje) itd.
Davanjem (upisivanjem) osobnih podataka vi pristajete na to da ih Poslovni edukator d.o.o. obrađuje, koristi i čuva na način opisan u ovoj Izjavi.

Koje osobne podatke prikupljamo i temeljem koje osnove?

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni da bismo postigli svrhu radi koje nam vaše osobne podatke povjeravate. Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bi ispunili naše pravne (propisane) obveze, poduzeli radnje na vaš zahtjev u svrhu sklapanja i ispunjenja ugovora, te kako bi udovoljili vašim privolama. Katkad ćemo imati i legitiman interes za obradu osobnih podataka (npr. za slanje newslettera i vođenje komunikacije s pretplatnicima na naša stalna izdanja i drugim korisnicima naših usluga, sve kako bi pružili što kvalitetniju uslugu).

Svrhe prikupljanja i čuvanje osobnih podataka

Prodaja proizvoda i usluga Poslovnog edukatora d.o.o.

Prilikom prodaje naših proizvoda i usluga, izravno, poštom ili putem Interneta, zatražit ćemo vas podatke koji su nam potrebni za ispunjenje vaše narudžbe i naših obveza prema propisima Republike Hrvatske. Osobne podatke iz vaših narudžbi koristit ćemo isključivo za njihovu realizaciju i povremeno za potrebe provođenja istraživanja zadovoljstva kupaca, a čuvat ćemo ih u našim evidencijama sukladno propisanim rokovima čuvanja.

Newsletter

Upisivanjem vaših osobnih podataka u newsletter listu na našoj internetskoj stranici ili u tiskanicu za prijavu na newsletter listu, iskazujete svoju želju i dajete nam suglasnost da vam šaljemo obavijesti o proizvodima i uslugama Poslovnog edukatora d.o.o. i druge poslovne informacije.
Nastojat ćemo vam slati samo one obavijesti za koje mislimo da će vas zanimati, primjerice, informacije o akcijama, popustima i drugim pogodnostima, o novim proizvodima i uslugama, te o poreznim, računovodstvenim i drugim stručnim aktualnostima.
Vaše osobne podatke čuvat ćemo i koristiti sve dok se sami ne odlučite odjaviti s naše newsletter liste, ili dok ne uočimo da ne koristite naše obavijesti. U tim slučajevima vaše osobne podatke trajno ćemo obrisati i ukloniti iz naših baza, u najkraćem roku.
Ako ne želite primati obavijesti iz Poslovnog edukatora d.o.o., ili ih prestanete željeti primati, sami se možete u bilo koje vrijeme odjaviti s naše newsletter liste, prateći poveznicu na dnu svakog našeg newslettera.

Primatelji osobnih podataka

Poslovni edukator d.o.o. će vaše osobne podatke prosljeđivati drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudovima).
Po potrebi osobni podatci će se prosljeđivati i pouzdanim partnerima (izvršiteljima obrade) u svrhe omogućavanja korisničke potpore, održavanja informacijskog sustava, istraživanja tržišta ili sličnih potreba uz obvezne mjere povjerljivosti i zaštite podataka.

Zaštita osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup vašim osobnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne u pružanju naših usluga. Kontinuirano educiramo naše zaposlenike o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

Vaša prava

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:
• pravo na pristup podatcima koji se odnose na vas
• ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
• brisanje osobnih podataka (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka)
• ograničenje obrade osobnih podataka, npr. kada prigovarate točnosti osobnih podataka, a za vrijeme dok ne provjerimo njihovu točnost
• povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)
Ukoliko smatrate da je neko od vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji zaštitu osobnih podataka na kontakt:
Martićeva ulica 14, HR – 10 000 Zagreb, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.
Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Poslovni edukator d.o.o.
Jerčićeva 52, Kaštel Sućurac
tel.: 021 553 333
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izjave o zaštiti osobnih podataka drugih web stranica/trećih osoba trećih strana

Na ovoj stranici pronaći ćete poveznice na druge web stranice ili portale. Izjave o zaštiti osobnih podataka na tim portalima mogu biti drugačija od ove Izjave.
U slučaju promjena ove Izjave obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti.
Kaštel Sućurac, 25.5.2018. godine.


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER