Ivana Ban, struč. spec. oec.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 6349

Ivana Ban rođena je u Splitu. Završila je studij ekonomije, računovodstveno - financijski smjer na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Od 1984. godine do 1996. godine radila je kao računovodstveni referent u Osnovnoj školi „Knez Mislav“ u Kaštel Sućurcu, a od 1996. kao voditelj računovodstva u OŠ kralja Zvonimira u Segetu Donjem gdje od 2015. godine radi na pola radnog vremena do 2021. godine.

Od 2007. godine do kraja 2020. godine bila je direktorica trgovačkog društva Poslovni edukator d.o.o., gdje ujedno od 2015. godine radi na pola radnog vremena i kao viši savjetnik u Poslovnom edukatoru d.o.o.

Idejna je začetnica i jedna od osnivačica Udruge tajnika i računovođa u školstvu te je bila njena dugogodišnja potpredsjednica
Autorica i koautorica je sljedećih stručnih publikacija:
1. Ban, I., Primjeri knjiženja iz poslovanja škola, Udruga tajnika i računovođa u školstvu, Trogir, 2005.
2. Ban, I., Naknade troškova službenih putovanja, Udruga tajnika i računovođa u školstvu, Trogir, 2006.
3. Ban, I., Službena putovanja – propisi, evidencije, praksa, Poslovni edukator d.o.o., Trogir, 2007.
4. Ban, I., Računovodstvo škola, Poslovni edukator d.o.o., Trogir, 2008.
5. Ban, I., Proračunsko računovodstvo školskih ustanova s primjerima knjiženja, Poslovni edukator d.o.o., Kaštela, 2011.
6. Ban, I., Primjeri ispunjavanja obrasca JOPPD za osnovne i srednje škole, Poslovni edukator d.o.o., Kaštela, 2014.
7. Ban, I., Domin, R., Sve o službenim putovanjima u školskim ustanovama, Kaštel Sućurac, 2015.
8. Ban, I., Mala škola proračunskog računovodstva za osnovne i srednje škole, Kaštela, 2016.
9. Ban, I., Mala škola proračunskog računovodstva za osnovne i srednje škole (II. izmijenjeno i dopunjeno izdanje), Kaštel Sućurac, 2019.
10. Zorić, A., Ban, I., Zmaić Čarapina, I., Sastavljanje Upitnika o fiskalnoj odgovornosti i Izjave o fiskalnoj odgovornosti u školskim i predškolskim ustanovama, Kaštel Sućurac, 2020.

Autorica je i niza stručnih članaka u časopisu „Poslovni edukator“ i biltenu „Vijesti iz struke“, a od 2018. godine glavna urednica informativnog lista - biltena „Vijesti iz struke“. Predavačica je na seminarima i stručnim skupovima u organizaciji Poslovnog edukatora d.o.o. i na seminarima Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.
Godine 2007. zajedno s timom UTIRUŠ – a i Udruge MI iz Splita osmišljava i vodi projekt STEP (stručna pomoć udrugama) uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. U projektu ostaje sve do 2012. godine.


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER