Seka Jurčev, mag. iur

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 6349

Seka Jurčev, mag. iur, tajnik Osnovne škole kralja Zvonimira, Seget Donji, savjetnica u tvrtki Poslovni edukator za savjetovanje, d.o.o., tajnik Udruge tajnika i računovođa u školstvu (UTIRUŠ) od samog početka od 2002. godine do 2020.godine, autorica niza knjiga/priručnika:

1. Jurčev, S.-Uredsko poslovanje u školskim ustanovama, Udruga tajnika i računovođa u školstvu, Trogir, 2006.,
2. Jurčev, S.-Obrasci za praktičnu primjenu prema zakonskim propisima, «Poslovni edukator» d.o.o., Trogir, 2007.,
3. Jurčev, S.-Godišnji odmor: sto pitanja & sto odgovora, «Poslovni edukator» d.o.o., Trogir, 2008.,
4. Jurčev, S.-Obrasci za praktičnu primjenu prema zakonskim propisima, II. dopunjeno i izmijenjeno izdanje «Poslovni edukator» d.o.o., Kaštel Kambelovac 2011.,
5. Jurčev, S. - Vođenje zapisnika u školskim ustanovama, «Poslovni edukator» d.o.o., Kaštel Sućurac, 2019.,

Autorica je velikog broja stručnih članaka objavljenih u časopisu „Poslovni edukator“ i u biltenu „Vijesti iz struke“ iz područja radnih odnosa (Zakon o radu, Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi), uredskog poslovanja, Zakona o zaštiti na radu te predavačica na brojnim savjetovanjima i radionicama, moderator na seminarima u organizaciji Poslovnog edukatora za savjetovanje, d.o.o., sudionica u projektu STEP – stručna pomoć udrugama civilnog društva gdje je pružala savjete i održavala radionice na temu: Uredsko poslovanje udruga, Pravni aspekt Ugovora o djelu i Autorskog ugovora, Zakon o volonterstvu, Osnivanje udruge.

 

Sudjelovala je na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj u funkciji predsjednika biračkog odbora, člana biračkog odbora te kao član Općinskog izbornog povjerenstva. Volontirala u organizaciji «READING VICTIM SUPPORT» (pomoć žrtvama nasilja), Reading, Engleska. Kraći period radila je u školi stranih jezika te kao učitelj engleskog jezika u osnovnoj školi i kao nastavnik pravne grupe predmeta u srednjoj školi.


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER