Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

mala skola articl

Tiskani radni materijal s online radionica u svibnju 2021. (preko 260 slajdova), Uvodne napomene, Poslovne knjige i knjigovodstvene isprave, Popis imovine i obveza, Nefinancijska imovina (evidentiranje nabave, prodaje, prijenosa i donacije nefinancijske imovine, ulaganje u nefinancijsku imovinu, evidentiranje ispravka vrijednosti, rashoda, isknjiženja, te manjka i viška nefinancijske imovine)

Invalid Input

Molimo unesite OIB Vaše ustanove

Molimo unesite Vaše ime i prezime

Molimo unesite broj Vaše narudžbenice

Molimo unesite adresu, poštanski broj i mjesto ustanove

Molimo unesite Vaš telefonski broj.

Neispravna e-mail adresa!

*Podatke koje ste naveli u prijavnici/narudžbenici koristit ćemo za svrhu za koju su i upisani(slanje ponude, računa, izvoda otvorenih stavaka i sl.) kao i za slanje obavijesti o budućim seminarima i savjetovanjima te obavijesti o našim novim izdanjima. Ako ste u prijavi/narudžbenici upisali svoju privatnu e-mail adresu, smatrat ćemo da ste njenim upisom dali privolu da se na istu šalju dokumenti i obavijesti kako je prethodno navedeno. U tom slučaju Vaša privatna e-mail adresa, kao i možebitni drugi privatni podaci bit će zaštićeni kako je to navedeno u Izjavi o zaštiti privatnosti objavljenoj na stranici www.poslovni-edukator.hr.


Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

U Narodnim novinama br. 95./19. objavljena je nova Uredba o sastavljanju i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti i izvještaja o primjeni fiskalnih pravila. Novom Uredbom značajno je izmijenjen i dopunjen Upitnik o fiskalnoj odgovornosti koji će se sastavljati u 2020. godini za 2019. godinu. Priručnik iscrpno daje objašnjenja na sva pitanja iz Upitnika. Također, u Upitniku će biti obrađene sve obvezne poslovne procedure te će se dati primjeri pomoćnih tablica i sl. Priručnik izlazi iz tiska krajem siječnja 2020. godine.

 NAJAVA PRIRUČNIKA fiskalna1


Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Bilten „Vijesti iz struke“ – VIST prvi je informativni list u digitalnom izdanju namijenjen isključivo računovođama i tajnicima školskih i predškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj. U listu se objavljuju aktualne stručne vijesti i teme iz pravnog i računovodstvenog područja kroz nekoliko rubrika: Aktualno, Podsjetimo se, Ukratko, Teme i dileme te Pitali ste. Iz godine u godinu nastojimo poboljšati kvalitetu lista što se prepoznaje u sve većem broju pretplatnika.

PRETPLATI SE NA "Vijesti iz struke bilten za školske i predškolske ustanove" UZ USLUGU SAVJETOVANJA

poslovni edukator 2020 ponuda za bilten


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER